Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

De Schuilhof


Het open graf               JIJ WAS ERBIJ

                belevingstheater

             een andere manier om Pasen te ervaren

Kun jij je indenken hoe het is om één van de discipelen te zijn? Hoe is het om er achter te komen dat jouw koning niet gaat vechten? Wat voel je als ‘het volk’ zegt dat jouw meester aan het kruis moet sterven? Wat gaat er door Maria heen, huilend bij een leeg graf, op zoek naar haar Heer?

Laat je onderdompelen in het lijden en sterven, kom tot leven bij de opstanding.

“Jij was erbij” is een intiem klein theater waarbij het publiek niet alleen toehoorder is maar ook meegezogen wordt in het verhaal.
De muziek wordt verzorgd door Martine Lage-Bunschoten en Xpress4You.

Vanwege de intensiteit van het verhaal is de minimum leeftijd 14 jaar. De uitvoeringen zijn op zaterdag 13 en 20 april, om 21.00 uur in De Schuilhof. Het zal ongeveer 1 uur duren en na afloop is er gelegenheid om iets te drinken met elkaar.

Reserveren is nodig omdat er per uitvoering slechts 55 plaatsen zijn! Na reservering krijg je per e-mail meer informatie. Geef bij je reservering door voor welke datum en hoeveel personen er komen. De kosten zijn 5 euro pp. Reserveren doe je door te mailen naar:

jijwaserookbij@gmail.com

De uitvoering van 20 april om 21.00 uur zit vol. Bij voldoende aanmeldingen komt er een tweede uitvoering vanaf 19.30 uur. Daar kun je alvast een plek voor reserveren. Op 17 april laten we weten of het door zal gaan.

 

“Vertel het me en ik zal het vergeten.

Laat het me zien en ik zal het onthouden.

Laat het me ervaren en ik zal het me eigen maken.”

-Confucius-